Igértem, hogy fölrakom a TikTokra a Dominoticemath bemutató videóját. Ez megtörtént. Fogalmam sincs, hogy látja-e majd valaki, aki logikai játékok iránt érdeklődik. Tudom, hogy hashtag kell, minél több hashtag, de ez így sovány tudás a TikTokhoz. Néztem videókat is a TikTok-marketingről, de többre ma nem futotta, mint ennek a videónak a föltöltésére. Viszont...

Statisztikákkal még mindig nem szolgálhatok

Írtam a Google Play Console ügyfélszolgálatára, hogy nincsenek letöltési statisztikáim augusztus 1-re. Válaszuk az, hogy akár 4 nap is eltelik, mire valaki megkapja a statisztikákat.

Az EdTech katalógusról

Megnéztem azt a katalógust, amiről 2 nappal ezelőtt beszéltem. Föl lehet tölteni oda a Dominoticemath játékot elbírálásra. Ha megfelel a szempontjaiknak, akkor beveszik a katalógusukba. Azt írják, hogy ez ingyenes. 

Rutin

Kerestem ma is influenszereket. Nem olyan egyszerű a dolgom. Kevés a matekot tanítók között, akit meleg szívűnek érzek. A másik pedig, hogy ezek a youtuberek nem termékeket mutatnak be, hanem matek példákat oldanak meg. Nehezen tudom elképzelni, hogy népszerűsítsék a játékomat. Viszont azt igen, hogy maguk kipróbálják.