Ma sem tettem semmit TikTok-ügyben, de nem lazsáltam: vittem tovább a kötelező feladatokat és egy felismerésre jutottam, meg valami érdekeset találtam.

A nap felismerése

Amikor matekos youtubereknek írtam, nem néztem, hogy az illető szimpatikus-e. Pedig, ha valakivel nem szeretnék barátkozni, azt miért kérném meg, hogy népszerűsítse a Dominoticemath-t? Holnaptól olyanoknak írok csak, akik jó embernek, jó lelkű embernek néznek ki. Ezt meg lehet látni a videóikon. Így talán az az arány, hogy 200-nak írok és 1 válaszol javulni fog. De mit találtam?

Aki keres,...

Ma is használtam a módszert, hogy fölkeresek világ könyvtárosai egyesületeinek honlapjait, hátha van nekük olyan menüpontjuk, hogy "források". Ma találtam egy helyet, amely egy oktatási digitális játékok adatbázisát tartalmazza és ahová be lehet jelenteni a játékomat. Holnap...

Amivel még adós vagyok...

Tegnap írtam, hogy Facebook-csoportokban elhelyeztem a podcastom linkjét. Nos, vannak már elég jó statisztikai adataim, de az, hogy ennek következtében valaki letöltötte-e a Dominoticemath játékot, az csak holnap derül ki.