Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aki keres, talál - hetedik nap

Ma sem tettem semmit TikTok-ügyben, de nem lazsáltam: vittem tovább a kötelező feladatokat és egy felismerésre jutottam, meg valami érdekeset találtam.

A nap felismerése

Amikor matekos youtubereknek írtam, nem néztem, hogy az illető szimpatikus-e. Pedig, ha valakivel nem szeretnék barátkozni, azt miért kérném meg, hogy népszerűsítse a Dominoticemath-t? Holnaptól olyanoknak írok csak, akik jó embernek, jó lelkű embernek néznek ki. Ezt meg lehet látni a videóikon. Így talán az az arány, hogy 200-nak írok és 1 válaszol javulni fog. De mit találtam?

Aki keres,...

Ma is használtam a módszert, hogy fölkeresek világ könyvtárosai egyesületeinek honlapjait, hátha van nekük olyan menüpontjuk, hogy "források". Ma találtam egy helyet, amely egy oktatási digitális játékok adatbázisát tartalmazza és ahová be lehet jelenteni a játékomat. Holnap...

Amivel még adós vagyok...

Tegnap írtam, hogy Facebook-csoportokban elhelyeztem a podcastom linkjét. Nos, vannak már elég jó statisztikai adataim, de az, hogy ennek következtében valaki letöltötte-e a Dominoticemath játékot, az csak holnap derül ki.

0 komment
Tovább

Hatodik nap: a régi ötlet működött

Tegnap megosztottam a matekos podcastot, azaz a Number Farm mese epizódjainak oldalát olyan Facebook-csoportokban, ahol a tagok tehetséges gyerekek szülei és/vagy tanárai. Meglepően jók az eredmények, pedig eddig csak 2 helyen engedélyezték az adminok a megjelenést. Mivel várok még újabb engedélyeket, ezért az eredményekről később számolok be.

A gálya

Közben megint megkerestem egy inflaunszert, bár eddig egyik influanszer sem jelzett vissza. Ez egy napi kötelező feladat lesz.

Az érdekesség

Az volt az elképzelésem, hogy ha meg tudom ismerni azokat a történeteket, amelyek sikeres játékokkal történtek, akkor azokat le is tudom utánozni. Így ismerkedtem meg a Skillzzel. Ott beajánlhatsz mobilos játékokat és ha tetszik nekik, akkor az általuk vezetett játéktárházba bevesznek, népszerűsítik a játékodat. Ehhez olyan játéknak kell lenni, amiből bajnokságot lehet szervezni, és nevezési díjat lehet szedni, amiből a játék tulajdonosa szép részt kap. Ma pályáztam.

0 komment
Tovább

Ötödik nap: ha olvas az ember...

Tegnap nem akartam dolgozni, de olvastam a híreket. Az egyikben az állt, hogy jól mennek a TikTokon a logikai játékok. Kikerestem néhány cikket a TikTokon való reklámozásról, de két okból sem jó. Az egyik, hogy naponta minimum 20 dollárt kell költeni, a másik, hogy a játék honlapjának a címe a videó aljára rakható be, és ha így teszek, akkor nem látszik, hogy milyen dominók között választhatnak a játékosok.

És egy régi ötlet

Vasárnap azon is töprengtem, hogy mi lenne az az érdekesség, amiben nem direkt módon ajánlgatom a Dominoticemath-t, de mégis megismerik az emberek. Nem mondhatom azt egy amerikai szülői csoportban, hogy itt ez a játék, játszátok. És eszembe jutott, hogy egyszer készítettem egy Number Fram című 3 részes podcastot. Na, ezt beajánlottam ma több amerikai Facebook-csoportba.

Másra nem volt erőm.

0 komment
Tovább

Hozzászólások - harmadik nap

Lassan kezd kialakulni a napi rutin. Ma így nézett ki.

1. Újabb youtubernek írt levél.

2. Újabb keresgéglés resource-os felületek után, hátha valaki beleveszi a dominoticemath-t a resource-ok közé.

3. Új lehetőségre lettem ma figyelmes. Bizonyos blogokon hozzá lehet szólni úgy, hogy az oldalad címét is megadod.

Így, ma éltem mind a három lehetőséggel. Hogy ezekkel mire megyek, azt 2 nap múlva tudom meg a statisztikákból.

Pihenjünk! Vasárnap jön.

0 komment
Tovább

A források

Ma egy youtubernek írtam. Eddig összesen kettőnek. Azt mondják, ha 200-ból 1 válaszol, az jó arány. De az élet nem áll meg. Új nap, új ötlet.

Mi az, hogy resource?

Sok honlap, különösen nonprofit szervezetek honlapja, tart fönn egy olyan menüpontot, hogy free resources, azaz ingyenes források.

Ma elkezdtem iskolakönyvtárosok szervezeteit keresni. Egy olyat találtam, amelyikkel érdemes fölvenni a kapcsolatot. Angliai egyesület. Vállalják, hogy ingyen lektorálják a könyvedet és arra kérnek, hogy cserébe adj valamilyen kedvezményt az ő szerevezetük tagjainak.

Hát én nem könyvet írtam, de azért küldtem nekik pár sort. Hátha...

A másik levelemet egy ausztráliai egyetemi tanárnak küldtem, aki kifejlesztett egy munkatárásával egy matekot tanító online történetet. Kértem, hogy mondjon véleményt az én játékomról.

Ma péntek van. Ha keddre lesznek válaszok, egész jók vagyunk.

0 komment
Tovább

tanulószoba

blogavatar

Ez egy igazi napló, melynek az a témája, hogy hogyan népszerűsíthető egy logikai játék a világhálón.

Utolsó kommentek